luni, 14 iulie 2008

Soferi sa ne ajutam!!!

SOFERI SA NE AJUTAM INTRE NOI !!!!

Acest mesaj veau sa fie un apel catre toti soferii care strabat drumurile Romaniei in lung si lat. Pentru a va explica de ce abordez acest lucru trebuie sa va spun mai intai o mica poveste. Intre Alba Iulia si Sebes ( 15 km de drum fara mari probleme, doar cateva curbe) am avut neplacerea sa observ zilele trecute ca a disparut marcajul de linie intrerupta care permitea depasirile. Da domnilor soferi vorbim de 15 km de drum doar cu linie continua si plina de semne de depasire interzisa. Cireasa de pe tort este si o limita de 70 de km / ora intr-un anumit sector unde domnii politisti au si amplasat radare zi si noapte . Pai domnilor care ati stat asa de mult sa ganditi la fluidizarea traficului incarcat cum vreti sa faceti asta cu un drum pe care nu se poate circula dar pe care intalnesti in mod constant camioane vechi de peste 20 de ani care circula cu 50 de km /h. Cum poti sa ajungi in asemnea hal incat efectiv sa stai sa pandesti soferii pe o linie perfect dreapta de peste 1 km sa nu cumva sa depaseasca 70 de km /h.

Ce sta la baza acestui apel catre soferi ??? Am observat prin mai multe parti ale tarii ca nu se mai fac semne cu farurile pentru a atentiona pozitionare la panda a radarelor de politie. De ce domnilor soferi sunteti tot mai putini care sa ajutati un coleg sa nu ia amenda? Unde a disparut acea solidaritate intalnita mai demult pe drumurile noastre.

NU SUSTIN VITEZA PROSTEASCA!!! DAR NU ESTE NORMAL CA PE UN DRUM DREPT SA FI VANAT PENTRU CA MERGI CU 72 KM/ORA !!!

HAIDETI SA REDEVENIM SOFERII DE ALTADAT!!! SOFERI SEMNALIZATI RADARELE!!! TREBUIE OPRITA VANATOAREA DE PUNCTE SI AMENZI!!!

VA ROG TOTI CARE SUNTETI SOFERI TRIMITETI LA CAT MAI MULTE PERSOANE ACEST MESAJ!!! SOFERI SA NE AJUTAM INTRE NOI!!!!

Niciun comentariu: